INFO: Brigades joves d’estiu a les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un any més, l’Ajuntament presenta un programa de voluntariat adreçat a joves que vulguin aprendre valors i que estiguin disposats a implicar-se activament en el poble. Un estiu ple d’experiències!

Posem a disposició de tots els joves nascuts entre els anys 2003 i 2004, diferents serveis municipals on participar com a brigadista. Al final del voluntariat els joves podran gaudir d’una compensació que estem segurs que no us voldreu perdre. El programa brigades joves d’estiu es troba subjecte a una normativa que el participant ha d’acceptar i signar, juntament amb el pare, mare o tutor legal. Tota la normativa està explicada a la carta de compromís que serà entregada en el moment de formalitzar la inscripció a l’ Ajuntament. Es realitzarà una reunió informativa el dijous 9 de maig a la sala de plens de l’Ajuntament a les 7 de la tarda. Adreçada a pares i joves que participen per primera vegada.

Vine a buscar la butlleta que has d’omplir a l’Ajuntament. El període de preinscripcions és entre el dia 10 i el 17 de maig per a joves del municipi.

Fes una ullada a la butlleta AQUÍ

descarga