INFO: Del 8 al 19 de juny, inscripcions a les Brigades Joves d’Estiu de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des d’avui mateix i fins el divendres 19 de juny ja es poden formalitzar les inscripcions gratuïtes a les Brigades Joves d’Estiu, coorganitzades entre l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el Consell Comarcal de la Garrotxa. El nombre de places és limitat per ordre d’inscripció.

Es tracta d’una activitat pensada per a joves censats al municipi i nascuts els anys 2004 i 2005, que desenvoluparan tasques de voluntariat en diferents serveis municipals, aprenent a respectar l’entorn i a treballar en equip. Les dates de realització del servei són del 6 al 31 de juliol de les 9 del matí a la 1 del migdia i no hi haurà servei de menjador. Al final del servei, tots els joves participants tindran una compensació.

Aquest estiu, els serveis s’adaptaran a les mesures de prevenció dictades per les autoritats sanitàries arran de la situació generada per la presència de la Covid-19 i sempre condicionades a estar en Fase 3.

Totes les inscripcions es faran a través d’Internet fent clic aquí.

Si necessiteu més informació podeu trucar a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts al 972 29 00 52 o bé contactar amb la coordinadora municipal de Joventut (Jenine) 646 804 244 o amb la tècnica de Joventut del Consell Comarcal (Cristina Riera) 618 509 099.

brigades_joves_SJF