INFO: Informació de la Cavalcada Reial de Sant Feliu de Pallerols 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada any, l’Agrupació Miralluna juntament amb tot el jovent del poble organitzen de nou, la Cavalcada de reis i el Campament reial.

Per tal que aquesta sigui ben lluïda i que Ses Majestats, així com els nostres menuts, s’ho passin d’allò més bé, us demanem com cada any la vostra col·laboració.

Com ja es va fer l’any passat, enlloc de passar per les cases a recollir-vos el sobre de la vostra col·laboració, us oferirem, un berenar ben dolç.

El dia 5 de gener de 2019, a partir de les 6 de la tarda, a la Plaça El Firal, en el nostre campament reial podreu adquirir un tiquet pel mòdic preu de 2 € i així podreu gaudir d’un bon berenar amb coca i xocolata. Qui vulgui col·laborar un xic més podrà deixar el sobre als nostres patges reials.

Aquest any també tindrem altres novetats al campament per tal de fer menys feixuga l’espera als més menuts. Abans de que arribin S.S.M.M. Els Tres Reis d’Orient, podreu deixar la vostra carta al carter reial que les recollirà encantat .

Us recordem també que si voleu donar una sorpresa als més petits de bon matí, el dia 6 de gener, CAL QUE US APUNTEU A L’AJUNTAMENT ABANS DEL DIA 3 DE GENER.

Us donem les gràcies a tots per endavant!!