INFO: Inscripcions obertes per als Casals de Nada de la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada any, quant s’acosten les vacances de Nadal, ja tenim a punt una nova edició del casal de Nadal de la Vall d’en Bas organitzats per l’Ajuntament. Es duran a terme el dies 27, 28 de desembre de 2018 i el 2, 3, 4 de gener del 2019.

Aques any però hi ha algunes novetats.

Des de l’àrea d’educació i joventut proposa fer dos casals diferenciats, per una banda, un casal esportiu per a infants de 8 fins a 12 anys, i per altre, un casal de lleure per a infants de 3 fins a 7 anys.

Pel que fa al casal esportiu, està pensat per practicar un esport diferent cada dia menys el Bàsquest, ja que, com que comptem amb la col·laboració del Club de Bàsquet de la Vall d’en Bas, aquests ja organitzen un casal de tarda, de 15:30h a 18h, els mateixos dies, per tant, intentem afavorir també que els infants d’questa edat hi participin. Tant és així que es planteja una inscripció conjunta als dos casals.

També comptarem amb la participació del Club de Futbol de la Vall d’en Bas en el dia que realitzem l’activitat de futbol.

Des de l’Àrea d’Educació i Joventut valorem i agraïm molt la implicació i l’interés de les dues entitats esportives més importants de la Vall.

El casal esportiu es realitzarà al Pavelló Municipal de La Vall d’en Bas en horari de 9h a 13h. És necessari portar roba per fer esport, i, per qui ho vulgui, hi haurà servei de vestuaris i dutxes. Es rebrà als infants a partir de les 08:45h i es demana màxima puntualitat a l’hora de recollir.

Més info aquí