INFO: Jornada de selecció de professionals per treballar en el sector comerç a Olot i la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

El  dimarts 13 de novembre tindrà lloc una  nova jornada, speed dating,   dedicada al sector comerç (supermercats i altres comerços d’Olot i comarca). L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG organitza una jornada on les persones interessades a treballar en aquest entorn podran presentar la seva candidatura a les diferents empreses del sector. La jornada està pensada tant per empreses del sector alimentació, com tèxtil, parament de la llar…

Les persones interessades a participar en aquesta jornada han de fer inscripció prèvia a la pàgina web de DinàmiG. Hi ha temps per fer la inscripció fins el dijous 5 de novembre a les 2 del migdia. El dijous 8 de novembre es realitzarà un procés de selecció de tots els candidats en què es valoraran les competències d’orientació al client i treball en equip, necessàries per treballar en el sector. Les persones que superin el procés de selecció participaran de la jornada del 13 de novembre durant la qual, podran presentar la seva candidatura en un Speed Dating (tindran entre 2-3 minuts per presentar-se davant dels representants dels diferents comerços de la comarca). En aquests moments s’està contactant amb les possibles empreses participants.

Des de l’Àrea d’ocupació de DinamiG s’han gestionat 279 ofertes al llarg d’aquest 2018, 39 de les quals han estat en el sector comerç (tant grans superfícies, com petit comerç) suposant un 13’9% del total de les ofertes publicades. De les 67 ofertes que actualment segueixen actives a la borsa, 12 són del sector comerç suposant en aquest cas un petit increment del 4% situant-se en el 17’9% del total d’ofertes actives.