INFO: Torna la “Supernit a les biblioteques” a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més de 270 biblioteques de tot Catalunya viuran, el divendres 31 de maig, la segona edició de la “Supernit a les biblioteques”, una iniciativa del Super3, el Departament de Cultura i les biblioteques públiques municipals per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil.

Entre les 20h i les 21h, els membres del Super3 estan convocats a les biblioteques del tot el territori per participar en una activitat, especialment dissenyada per a l’ocasió i ajudar, així, la família del Super3, a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres. Tots els nens i nenes que ho vulguin ja es poden inscriure a la seva biblioteca.

La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat de nou una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els participants ajudaran la família del Super3 a lluitar contra el Senyor Pla, ara conegut com el Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes.

L’edició de l’any passat, la primera, on també hi va participar la Biblioteca Francesc Caula de Sant Joan les Fonts, va ser tot un èxit.

L’activitat és gratuïta, però la capacitat de l’espai és limitada i per tant, es recomana inscriure’s prèviament a la biblioteca triada. El divendres 31 de maig, els súpers s’han de presentar en la biblioteca on s’han inscrit, una mica abans de les 20h, acompanyats d’algun adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20h i tindrà una durada d’una hora.