INFO: Xerrada sobre el servei de Teleassistència a la gent gran a sant Esteve d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

La xerrada sobre teleassistència a Sant Esteve té nova data. Es farà aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda a Can Tista.

El Servei local de Teleassistència és un servei públic, que Dipsalut presta en col·laboració amb els ajuntaments, i que fomenta l’autonomia de les persones grans que viuen soles o passen moltes hores soles. També s’adreça a altres col·lectius amb necessitats específiques: des d’infants amb discapacitat fins a persones amb mobilitat limitada o altres dificultats, independentment de la seva edat.

Permet prevenir i detectar ràpidament situacions de risc, com per exemple caigudes o altres accidents domèstics, i donar-hi una resposta ràpida i professional. També proporciona seguretat, acompanyament i suport en les activitats del dia a dia. Està actiu permanentment, les 24 hores i els 365 dies de l’any.

Se’n pot disposar sigui quin sigui el nivell d’ingressos. Pels usuaris amb més capacitat econòmica, s’estableix un copagament que, en cap cas supera els catorze euros al mes. Cal disposar d’una línia telefònica i de connexió elèctrica a casa.

Xerrades