Ingressen a presó dues persones acusades d’un delicte de  robatori amb força en un domicili d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ingressen a presó dues persones acusades d’un delicte de  robatori amb força en un domicili d’Olot

La Policia Municipal ha detingut els dos joves a qui s’atribueix altres causes. Des de l’inici de l’estat d’alarma, també havien desobeït fins a 11 vegades l’ordre de confinament.

La matinada de dimarts a dimecres, un veí d’Olot va alertar la Policia Municipal que hi havia dues persones a l’interior de casa seva. Quan els agents hi van arribar, van trobar dos joves a l’interior de l’immoble i els va detenir acusats d’un delicte de robatori amb força. L’endemà els detinguts van quedar en llibertat després de comparèixer davant del jutge.

Dijous a la tarda, la Policia va rebre l’avís de diferents testimonis que asseguraven que dos nois estaven intentant entrar en un habitatge, el mateix que havia estat objecte d’un robatori el dia abans. Quan els agents van personar-se al lloc, van tornar a identificar els mateixos dos joves. Els nois van quedar detinguts per una temptativa de robatori amb força.

Es dona el cas que els joves acumulaven diferents detencions anteriors. Se’ls hi atribueixen furts a diferents comerços de la ciutat, han estat acusats d’assetjament verbal a una noia i de fer tocaments a una altra jove. Des de l’inici de l’estat d’alarma per la COVID-19, la Policia Municipal els ha denunciat fins a 11 vegades per incomplir l’ordre de confinament.

Els detinguts, de 18 i 20 anys i veïns d’Olot, han passat a disposició del jutge que ha ordenat el seu ingrés a la presó.