Inici de les activitats dirigides del Belluga’t a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest mes d’octubre han començat les activitats dirigides impulsades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

Des d’aquest mes d’octubre, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha engegat les activitats dirigides del Belluga’t a Olot. El programa compta activitats d’alta intensitat tals com: Pilates, Full Body Condicioning, Ioga i Zumba i activitats de baixa intensitat tals com Natació, Gimnàstica a l’aigua, Ioga, Gimnàstica de Manteniment i Gimnàstica Suau.

Tal com es va marcar inicialment, totes les activitats estan previstes i recomanades per a usuaris majors de 14 anys i es porten a terme de dilluns a divendres en diverses franges horàries al Pavelló Municipal i a les instal·lacions del Club Natació Olot.

Davant l’interès creixent en aquestes sessions, aquest any s’han creat dos grups nous en certes activitats tals com gimnàstica a l’aigua que s’ha ampliat el nombre d’assistents amb un nou grup els dilluns a les 11 h i un grup nou de Pilates que hi assisteixen els dimarts a les 18 h.

Seguint les normatives vigents en matèria de COVID-19, des de l’Àrea d’Esports s’han organitzat les activitats amb la voluntat que es puguin portar a terme en grups reduïts, controlats i s’ha establert un protocol de seguretat per tal d’evitar contagis. Per això i seguint les normatives de Procicat, s’ha prohibit fer ús dels vestidors i cadascú haurà de netejar el material utilitzat quan finalitzin els seus exercicis o sessions.

En cas d’estar-hi interessats, podeu consultar si hi ha places disponibles per alguna activitat a través de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situada al Pavelló Municipal L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.