Inscripcions obertes a la Cursa Popular del carrer Nou de Girona del proper diumenge 17 d’octubre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els organitzadors preveuen una alta participació perquè “Girona té ganes de cursa”

La cursa popular del carrer Nou de Girona ja té data. Serà el  diumenge 17 d’octubre, dia en què l’organització recuperarà la 42a edició de la tradicional prova del comerç de la ciutat, que es va haver d’anul·lar l’any passat a causa de la Covid-19. En aquest sentit, tant l’associació promotora de la cursa —Girona Centre Eix Comercial— com l’empresa encarregada de l’organització tècnica —Fotoinstant.com— es mostren optimistes pel que fa a la participació perquè “Girona té ganes de cursa”. Ambdues organitzacions destaquen però el protocol “Covid” de mesures de seguretat, que es desplegarà d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries en el moment de la celebració de l’esdeveniment.

La cursa d’aquest any també manté el seu esperit solidari i ho farà amb el Rotary Club de Girona a qui destinarà part de la quota d’inscripció. Per la seva banda, el Rotary Club gironí aportarà voluntaris a l’organització de la prova, que compta per altra part amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i del Montepio Girona, com a patrocinador principal.

La 42a edició de la cursa popular gironina comptarà amb totes proves: les curses estrella de 10 i 5 km, les milles urbanes, obertes a totes les categories (a partir dels 11 anys) i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d’1 a 7 anys (d’uns 500 metres) i de 8 a 10 anys (d’uns 1.200 metres). Les curses dels 10 i 5 km inclouran també la variant de la cursa d’empresa. Així mateix es conserven les categories de participació per grups o escoles.

Inscripcions per Internet obertes

Les inscripcions per Internet estan obertes aquí. Les inscripcions a les curses infantils i les milles urbanes també es podran fer presencialment a la botiga Interesport Akilia (carrer Figuerola 48)..

Els preus de les diferents proves són: 13 euros per a la cursa del 10 km; 11 euros per a la dels 5 km; 8 euros per a les milles urbanes i 5 euros per a les curses infantils.