Inscripcions obertes pel taller de Sebastián García Ferro al Sismògraf

Comparteix-ho amb els teus amics:

El taller serà els dissabtes de març i abril, d’11 a 13 h, al Teatre Principal d’Olot.

S’hi pot apuntar tothom, a partir de 16 anys.

Ja estan obertes les inscripcions pel taller de dansa que impartirà el coreògraf Sebastián García Ferro dins la programació del Sismògraf 2020. Unes sessions sobre la relació entre els éssers humans i l’univers on es posarà de manifest que ballar no és només alegria i felicitat, també comunica vida, allibera i permet que el cos respiri lliurement.

S’hi pot apuntar tothom qui ho vulgui, independentment de quina sigui la seva experiència prèvia amb la dansa. L’únic requisit és tenir més de 16 anys. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat. El taller té un cost de 30 euros i s’impartirà els dies 14, 21 i 28 de març i 4, 18, 25 i 26 d’abril, d’11 a 13 h al Teatre Principal d’Olot.

Sebastián García Ferro és un coreògraf, ballarí, performer i compositor. Dirigeix la seva companyia des de l’any 2000. Ha recorregut més de 15 països i ha estat guardonat en diverses ocasions (1er premi del Festival Maspalomas, 2007, entre d’altres). També col•labora amb la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona. És el director artístic del Barcelona International Dance Exchange, coreògraf associat al Centre de Creació la Caldera / les Corts i artista col·laborador de l’Auditori de Barcelona. S’ha implicat en varis projectes de dansa social i educativa entre els quals, per exemple, el projecte +45, sobre la dansa i la vida més enllà dels 45 anys, que es va poder veure com a Rèplica del Sismògraf 2016.