Vols ballar el Ball Pla de les Festes del Tura?

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Esbart Olot organitza assajos previs perquè tothom s’aprengui el ball

Ja fa cinc anys que les Festes del Tura tornen a tenir el seu ball pla i, com ja és habitual, l’Esbart Olot organitzarà assajos perquè tothom s’aprengui la coreografia i pugui participar. Aquests assajos es duran a terme els dies 27 i 29 d’agost i 3 i 5 de setembre a les 8 del vespre al local de l’Esbart (carrer Geranis, 50).

L’any passat es va desplaçar el ball pla dins el programa de Festes del Tura i ara ha esdevingut un dels actes de tancament, just abans de la sardana de germanor, Adéu vila d’Olot. Se celebrarà, així, el dimarts 10 de setembre a les 8 del vespre, al Firal petit i tindrà l’acompanyament musical de La Principal d’Olot.

Així com la sardana posterior gaudeix d’un bon estat de salut, poca gent s’anima amb el ball pla i es manté al marge observant com balla una vintena llarga de parelles. L’Esbart admet que aquesta és una de les assignatures pendents i que la plena recuperació del ball pla passa per aconseguir que els olotins sentin seva la dansa. Insisteix que la coreografia és molt senzilla i tothom pot ballar-la.

Per tal de facilitar l’ordenació de les parelles es demana als interessats a participar que s’inscriguin prèviament enviant un correu electrònic a esbartolot@gmail.com o de manera presencial.

També s’admeten inscripcions individuals de totes aquelles persones que no tinguin algú amb qui ballar.

ARXIUS DE VÍDEO:

Foto de: @annabuch_87