Inscripcions obertes per la Cursa pel cor de la Fageda

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Cursa pel cor de la Fageda tindra lloc el dissabte 20 de maig i s’espera una participació total de més de 1200 persones

La Cursa pel cor de la Fageda dóna a conèixer una de les parts més emblemàtiques del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Santa Pau: el volcà Croscat, el volcà Santa Margarida, el volcà Puig de la Costa i la Fageda d’en Jordà.

Amb un total d’uns 18 km i amb sortida a partir de les 16h de la tarda, aquesta és una cursa de caràcter familiar amb diferents modalitats: infantils, per discapacitats, per caminadors i per corredors.

Una diada festiva per tota la família amb activitats durant tot el dia: visites guiades, tirolilnes, inflables i molt més!!!

El recorregut

El recorregut pensat per aquesta vuitena edició és el que fa aquesta cursa única i especial. Us mostrarem alguns dels indrets més emblemàtics i atractiu del municipi de Santa Pau, ubicat dins un espai protegit.

Començarem recorrent els carrers estrets del recinte medieval i la Vila Vella, continuant el recorregut fins a passar per davant de la Gredera del Volcà Croscat, ens endisarem a la sempre bonica Fageda d’en Jordà i ens enfilarem cap al Volcà Santa Margarida. Al tram final, gaudirem dels corriols que passen a tocar de l’oratori de Pedragudes per arribar, de nou, a les instal.lacions esportives de Santa Pau.

Fira del corredor

El mateix dia, a les instal·lacions esportives de Santa Pau (punt de sortida i arribada de la cursa), podreu gaudir de la Fira del corredor, un espai on podreu trobar i provar el material de marques i col·laboradors de renom com Sismic, Aresta o Salomon posaran al vostre abast durant la diada de la Cursa de la Fageda.

A partir de les 10h, recollida de dorsals (i fins a les 16:45 h.), xerrades, tirolines, inflables per la mainada i moltes activitats més us estaran esperant al poble medieval de Santa Pau acabant amb una botifarrada popular i com no, dels autèntics fesol DOP de Santa Pau.

INSCRIPCIONS AQUÍ