Inscripcions obertes per la primera cursa urbana i mitja marató a Castelló d’Empúries

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sota el nom de “La medieval” la prova es celebrarà el dissabte 28 de març i el diumenge 29 de març i transcorrerà pels carrerons del centre històric. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han preparat un intensiu cap de setmana pel 28 i 29 de març.

La prova principal, la mitja marató tindrà lloc el diumenge 29 de març, i comptarà amb un circuit típic de 21 km (sortida a les 10 h i un preu de 18 €) i un altre de 5 km (sortida a les 10.30 h i un preu de 5 € o 8 € amb obsequi). Aquestes proves transcorreran pels carrers del centre històric i la marina d’Empuriabrava en un recorregut 100 % asfalt. Tal i com indica el nom de la prova, els participants s’endinsaran pels carrers del centre històric, però també sentiran de prop la modernitat d’Empuriabrava amb un circuit proper als canals i als carrers més cèntrics de la Marina.

IMG-20141211-WA0000

Pel que fa el dissabte 28 de març, s’han programat tot un seguit d’activitats populars complementàries adreçades especialment als escolars del municipi i a aquelles persones adultes que es vulguin iniciar en el món del run.

A partir de les 16 h, tindrà lloc una cursa infantil (500 metres) adreçada a aquells escolars nascuts l’any 2007 i l’any 2008; tot seguit i a partir de les 16.30 h prendran part de la 1a milla urbana infantil (1.609 mts) la resta d’escolars des de 3er de primària fins a 4rt de secundària. Aquestes dues curses promocionals tindran un preu de 0,5 €, i les inscripcions s’hauran de fer als mateixos centres educatius abans del dilluns 23 de març.

Mitja hora després, a les 17 h, tindrà lloc la 1a milla urbana oficial per a adults. Aquesta prova tindrà un cost de 5€ amb obsequi remember o de 3 € sense obsequi.

Ambdues proves tindran com a punt d’origen i final el Pavelló Municipal d’Esports, on hi haurà establert l’avituallament, el servei de fisioteràpia, el servei de fotografia i el servei de dutxes entre d’altres.

Amb l’intenció de que la prova sigui un èxit, Diversport ja ha obert des de fa una setmanes les inscripcions a través del següent enllaç: http://runnolimits.com/medieval/. Fins el 22 de març es mantindran els preus detallats més amunt, a partir del 23 i fins el dia de la prova es pujarà susceptiblement el preu de la inscripció. Així doncs, no tardeu en apuntar-vos!