Investiguen si un alumne ha abusat sexualment de nens més petits a Fornells de la Selva

Comparteix-ho amb els teus amics:

El cas s’ha destapat quan els infants han explicat el que suposadament hauria succeït

El Departament d’Ensenyament ha obert una investigació per esbrinar si un alumne de l’escola pública de Fornells de la Selva (Gironès) hauria abusat sexualment de dos nens més petits del mateix centre. El cas s’ha destapat després que els menuts han explicat a les seves famílies els suposats abusos que haurien patit per part de l’estudiant més gran. La direcció del centre educatiu va alertar els Serveis Territorials d’Ensenyament que ara treballen conjuntament amb la Inspecció d’Ensenyament i l’Equip d’Assessorament Pedagògic (EAP) per aclarir el cas de presumptes abusos. Els Mossos d’Esquadra han informat que no han rebut cap denúncia ni verbal ni per escrit. La direcció de l’escola ha declinat fer declaracions i l’únic que assegura és que s’han seguit els protocols fixats per a aquests casos.

Els fets es van conèixer ara fa dues setmanes. Des dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona han confirmat que han obert una investigació després de rebre l’alerta de la direcció de l’escola pública de Fornells de la Selva. Els dos menuts van explicar que havien patit possibles tocaments i abusos per part de l’alumne més gran. En aquest sentit, des del Departament asseguren que la màxima prioritat és la “protecció” de tots els menors.

Els suposats abusos sexuals haurien succeït en horari no lectiu però dins del centre. Des dels Mossos d’Esquadra informen que a dia d’avui no han rebut cap denúncia per aquests fets, ni verbal ni escrita. De totes maneres, precisen que si es tracta d’un menor de menys de 12 anys, no pot ser imputat per cap mena de delicte. Per part del centre, han declinat fer qualsevol declaració i únicament han remarcat que s’han seguit tots els protocols i passos establerts en aquests casos.