IV Jornades ESDAP sobre l’EFÍMER a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La seu d’Olot de l’Escola Superior de Disseny i Arts Pàstiques de Catalunya (ESDAP), organitza cada curs unes jornades tècniques vinculades al món del disseny i que pedagògicament tenen relació amb els estudis que imparteixen (Grau en Disseny Gràfic i Grau en Disseny d’Interiors).

Enguany s’han organitzat aquestes jornades al voltant del concepte Efímer. Durant la setmana del 2 al 6 de febrer es realitzen activitats (xerrades i workshops) amb diferents professionals com Cartön Studio (estudi de disseny), Xevi Bayona (arquitecte que treballa amb muntatges efímers), Losiento (prestigiós estudi de disseny gràfic), Norbert Fernández (tècnic audiovisual amb treballs de Mapping), Quim Roqué (dissenyador i aparadorista), Jordi Planas i Jordi Massó (Institut del teatre), Cristina Moreta (arquitecta que farà xerrada sobre exposicions). I es conclourà amb sortides a l’estudi de disseny i il.lustració Can Seixanta, a l’empresa de joguines Londji i a espais emblemàtics de Barcelona relacionats amb muntatges escenogràfics com el Gran Teatre del Liceu i a l’Institut del Teatre.

Aquestes jornades són cada any més esperades per tots els nostres alumnes, tant per rebre coneixements a l’entorn del disseny com en la participació de tallers amb professionals del sector.

losiento2