Aquest diumenge tindrà lloc el XVIII Obert Internacional Ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un mes exacte per tornar a tenir una nova edició de l’Obert Internacional d’escacs Ciutat d’Olot.

Club Escacs Olot – Inclòs dins el Circuit Català i amb més de 100 jugadors a les últimes edicions assegura un gran nivell de jugadors. Apte per tots els nivells i edats promet a tots els participants un dia (sempre és l’últim diumenge de juliol) ple d’escacs amb un magnífic ambient.

Aquest any a més hem augmentat els descomptes per grups de jugadors d’un mateix club. Animeu als vostres companys i veniu a un dels millors actius de Catalunya. A més, tornem a oferir un dinar al bar Sport per 10€, just al costat del local de joc, per facilitar el màxim possible el dia als jugadors.

El torneig ha anat creixent des de la seva primera edició l’any 1989, arribant a reunir fins a més de 200 jugadors de 22 països en una de les edicions i convertint-se en un dels millors tornejos actius de Catalunya. A les últimes edicions ha comptat amb més de 1500€ en premis, uns aproximadament 100 participants de més de 10 països diferent, amb més de 25 titulats i jugadors de talla mundial com el GM Elizbar Ubilava, GM Roberto Cifuentes, GM Amador Rodríguez de Cuba, el serbi Bojan Kurajica, GM Lluís Comas, el malaurat GM David Garcia Ilundain, GM Làzaro Bruzón, GM Viktor Moskalenko, GM Isam Reynaldo Ortiz, GM Karen H. Grigoryan, GM Mauricio Flores, GM Vladimir Burmakin, GM Levan Aroshidze, etc.

No espereu a l’últim minut perquè les places són limitades! Us esperem el diumenge 30 de juliol a les 10:00 hores.

BASES

INSCRITS

INSCRIPCIÓ

Comparteix-ho amb els teus amics: