Ja és oficial, Albert Argelés “Argi” signa per l’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

UE OLOT: El club segueix apostant per jugadors joves i de la província, procedent del Figueres arriba Albert Argelés, un central que es pot adaptar a varies posicions en defensa.

El jugador empordanès Albert Argelés és el primer reforç de la plantilla d’Arnau Sala de cares a la propera campanya. “Argi”, 22 anys i procedent de la U.E. Figueres ha estat titular indiscutible aquesta temporada a 3a Divisió, ha jugat 33 partits de titular, acumulant així 2959 minuts i 2 gols, la temporada passada va anar convocat amb la selecció catalana amateur.

Albert Argelés, primer fitxatge de la temporada 14/15 / UE Olot

Argi es mostra motivat d’afrontar aquesta nova etapa després de 16 anys a l’entitat emporadanesa, “Tinc moltes ganes de començar, és un repte per mi, un pas endavant”. Sobre la Unió Esportiva Olot, “Sóc conscient que vaig a un club que té ganes de fer les coses bé, i sé que hauré de treballar molt per estar a l’altura”.

Argi i Arnau Sala ja van coincidir en un equip, al Figueres, del 2010 al 2013, en què l’equip va pujar de Preferent a 3a Divisió. Arnau Sala valora positivament el fitxatge del jove central: “és un jugador que s’adapta a diferents posicions en defensa, poderós físicament i molt tècnic”. Albert Argelés es mostra molt content que Arnau hagi confiat en ell: “Ara és qüestió que jo li torni la confiança als terrenys de joc”.

UE Figueres: El defensa figuerenc Albert Argelés “Argi” s’ha compromès aquesta mateixa tarda amb la UE Olot -ja ha signat contracte, fent-se així oficial la seva desvinculació de la Unió Esportiva Figueres. El central, de 22 anys (14-11-1991), tanca d’aquesta manera una etapa de quatre temporades al primer equip unionista, al qual va arribar l’estiu de 2010, havent-se format a totes les categories inferiors de l’entitat. En seu primer any com a amateur, a Regional Preferent, l’exercici 2010/11, Argi va disputar un total de 2.325 minuts (5è jugador més utilitzat per Arnau Sala tot i la seva joventut), amb 31 partits jugats i 1 gol. En la campanya següent, a 1a Catalana, va participar en 25 jornades, amb 1.582 minuts -11è unionista que més en va acumular. Ja a 3a Divisió, el jugador altempordanès ha estat un fix a les alineacions: en la temporada passada, la 2012/13, va sumar 2.671 minuts (4rt jugador més utilitzat), amb 35 encontres disputats i 3 dianes, mentre que en la recentment finalitzada ha estat convocat en 36 partits, 33 dels quals alineat com a titular, i 2.959 minuts -només per darrera de Murga (3.003) i Ferran Grau (3.121), que ha aprofitat per fer 2 gols. D’aquesta manera, amb la marxa d’Argi, la llista de baixes de la Unió per a la propera temporada és ja de 6: Bernat, Teixi, Borja, Alberto i Fageda.

00122052014
Albert Argelés “Argi” Foto: UE Figueres

Aquest és el text que el mateix Argi ha elaborat per acomiadar-se de l’afició de la UE Figueres:

“Agraïment. Aquesta és la primera paraula que em ve al cap per la Unió Esportiva Figueres quan decideixo emprendre aquest nou camí. Hi haurà gent que pensi que el meu compromís amb aquest club només han sigut aquests últims 4 anys, quan vaig començar en el futbol amateur com un nen de 18 anys, ple d’il·lusió, que ho havia de demostrar tot. No és així, ni per poc. Aquesta temporada 2013-2014 ha sigut la meva 17a vinculat a aquest club. I realment no recordo si, fins i tot, podria ser la número 18. Són molts anys convivint amb aquests colors i aquest sentiment. Ara, després de reflexionar-hi molt i deixar-me aconsellar per la gent que més m’estimo, decideixo provar sort fent un pas més, carregat amb les mateixes ganes i conscient que a on vaig haig de tornar a demostrar que el futbol i jo estem fets l’un per l’altre a base de treball i esforç.
No m’agradaria fer un text massa extens ni anomenar ningú, perquè segur que no podria dir tots els noms i m’acabaria deixant alguna de les moltes persones que han contribuït, d’alguna manera o altra, al fet que em sorgeixi aquesta oportunitat. Només dir un tòpic del futbol, però que en aquest cas és veritat, i és que el Figueres serà sempre casa meva i que cada diumenge que tingui l’oportunitat aniré a veure l’equip jugar. Res més, no és un adéu sinó un arreveure, gràcies a tots i visca la Unió!”

uefigueres.cat