Ja es poden tornar a fer comunicacions de cremes controlades forestals fins al proper 14 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja es poden tornar a fer comunicacions de crema fins el proper 14 de març

Ja torna a estar obert el període per tal de demanar autoritzacions per a la realització de cremes controlades. Tot després de que el 15 d’octbre s’aixequés la prohibició de fer foc al bosc. Aquest període s’allargarà fins el 15 de març de l’any que ve.

Les persones que necessiteu fer cremes ho podeu fer si abans ho comuniqueu als seus ajuntaments. El tràmit s’ha de fer de manera presencial en l’horari habitual d’atenció al públic del consistori. Cal omplir el document que se us entregarà per tal de poder-ho fer.

Durant el període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de març les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya definits a l’article 2 de la Llei 6/1988, de 30 de març, forestal de Catalunya, i a la franja de 500 metres que els envolta, no necessiten una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament (ORDRE MAB/62/2003, de 13 de febrer, per la qual es despleguen les mesures preventives que estableix el Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s’estableixen mesures de prevenció d’incendis forestal).

Comunicació de crema per internet

Info: gencat.cat