Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja està preparada la setena edició de la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM” per tal de facilitar que les famílies puguin conèixer i escollir quines activitats extraescolars volen pels seus fills el proper curs escolar 2019-2020.

La guia d’enguany compta amb la participació de 33 empreses i entitats que ofereixen un total de 36 propostes d’activitats, que van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

Aquesta guia té dos objectius, per una banda agrupar la informació per facilitar la selecció als pares i mares que busquen les millors opcions pels seus fills i per altra banda, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.

Cal fer esment també a la importància que els nens/es i joves participin en l’elecció de les activitats i que sempre cal buscar l’equilibri entre les activitats i el temps dedicat al lleure i el descans.

CONSULTA TOTA LA GUIA AQUÍ