Ja es pot veure al web del Servei Meteorològic de Catalunya les dades d’estacions automàtiques d’observadors aficionats d’arreu de Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

La CCMA, S.A., l’SMC i l’ICGC signen un conveni de col·laboració per difondre en un visor web la informació dels observadors meteorològics

Les dades s’utilitzaran com a suport per les tasques de vigilància meteorològica

L’administradora única de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A. (CCMA), Núria Llorach, el director Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Eliseu Vilaclara i el director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), Jaume Massó han signat un conveni de col·laboració per l’explotació d’una plataforma de tematització i generació de visors interactius orientada a mostrar dades meteorològiques.

Adhesió al projecte de la CCMA i l’ICGC

Mitjançant la signatura d’aquest conveni, l’SMC s’adhereix al projecte iniciat l’any 2018 entre la CCMA i l’ICGC per desenvolupar un visor amb dades d’observacions meteorològiques. Aquesta iniciativa permetrà, a més de difondre les dades meteorològiques de manera general, visualitzar i difondre les dades d’estacions automàtiques d’aficionats d’arreu de Catalunya i contribuirà a enfortir la col·laboració entre les entitats i a l’impuls de nous projectes conjunts.

Amb la signatura d’aquest conveni, les dades dels aficionats que es publiquen al web del temps de la CCMA, també es poden consultar, a partir d’ara, al nou apartat Estacions automàtiques d’observadors del web de l’SMC.