Ja està oberta la nova sala d’aigües del Club Natació Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimarts 2 de juliol es va inaugurar la nova sala d’aigües del Club Natació Olot, que inclou la nova piscina de 25 metres, el vas complementari i la sauna.

La inauguració va començar a les 17 h de la tarda amb els parlaments inaugurals per part de la Gemma Soy, Presidenta del club, l’Enric Bertrán, President de la Federació Catalana de Natació, la Sandra Rubau, representant de la constructora Rubau Tarrés i en Josep Berga, alcalde d’Olot. Tot seguit els assistents van poder fer una petita visita guiada per la nova instal·lació, amb explicacions sobre l’equipament i funcionament de les piscines, que compten amb les últimes tecnologies en tractament d’aigua, com la cloració salina i ultraviolats, que fan que la qualitat de l’aigua sigui superior.

A més a més, també es va estrenar la nova part de la terrassa del bar, des d’on es va oferir un petit refrigeri als assistents a la inauguració. I un cop acabat l’acte, a les 18 h, es va posar en funcionament la nova sala d’aigües, que de seguida es va emplenar de gent amb moltes ganes d’estrenar-la.

La nova sala d’aigües compta amb una piscina de 25 metres d’1,80 metres de profunditat als extrems i 2,20 metres al centre, i un vas complementari de 1,20 i 1,45 metres de profunditat amb terra antilliscant. També hi ha una sauna seca d’accés lliure, per a un màxim de sis persones i per a majors de 16 anys.

Durant l’estiu la piscina de 25 metres comptarà amb 5 carrers per nedar i 3 carrers sense corxeres per a ús lúdic. L’obertura d’aquesta nova instal·lació permetrà passar a la segona fase de les obres de remodelació del club: el gimnàs i la piscina d’ensenyament. Aquesta última estarà tancada a partir del 3 de juliol, i està previst que les dues instal·lacions s’obrin al novembre.

Info i fotos: CNO