Ja estàs preparat per l’últim dia del SISMÒGRAF?

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’últim dia del festival serà demà diumenge i tindrà per objectiu d’omplir parcs, places i carrers. Després de les grans actuacions i de la bona acollida del públic del festival, aquest arriba a la seva recta final

Més enllà de les representacions de la companyia danesa Hello!Earth, que proposen l’espectacle participatiu ‘Life in the universe’ (10 h i 16.30 h), demà s’organitza a partir de les 12 h l’itinerari de dansa al Parc Nou de la ciutat, iniciativa que s’ha anat consolidant durant els darrers anys i convertir en una de les activitats estrella de Sismògraf.

Itinerari al Parc Nou inclou fins a cinc iniciatives diferents: la dansa urbana d’‘Ehiza’, de Víctor Plaza & Agnès Sales; la hibridació de ‘A palo seco redux’, de Sara Cano Compañía de Danza i la coreografia en 360º d’‘Esfera’, deTarde Tempreano Danza (totes tres propostes d’Acieloabierto). Completen el programa al parc l’intimista ‘To be continued’, de Krego-Martín Danza (una proposta del Festival de RIPOLLésDANSA), i l’espectacle abstracte de ‘Sand’, de la Companyia Agitart (proposta del Festival Agitart/Figueres).

Posa el punt i final a la 8a edició del festival l’espectacle ‘Eterfeel’ d’Aerial Jockey Strada, coreografia aèria pensada com a experiència col·lectiva on fins a setze ballarins-acròbates actuaran suspesos d’una torre de 18 metres d’alçada.

circuloEterfeel

RELACIONAT:

Vídeo: Ada Vilaró sorprèn amb la seva proposta artística al SISMÒGRAF

Vídeo: El SISMÒGRAF emplena la plaça major d’Olot de ritme i dansa