Aquest diumenge tindrà lloc la 7a Marxa Solidària organitzada per la Creu Roja Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper diumenge 17 de novembre és la data escollida per portar a terme la 7a Marxa Solidària. Enguany s’ ha triat la zona de Les Preses-Bosc de Tosca.

Com ja és tradició, la tardor acull la Marxa Solidària que organitza Creu Roja la Garrotxa amb la finalitat de captar fons pels diversos projectes socials que desenvolupem des de l’ assemblea.  En aquesta edició la sortida serà a les 9 del matí del dia 17 de Novembre des del Local Social Bosc de Tosca de Les Preses (Av. Zona Esportiva, S/N).

La ruta començarà a Bosc de Tosca, el recorregut transcorrerà per paratges de naturalesa excel•lent, passarà per les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb. Són un total de 9 km, aptes per a tota la família, on es podrà gaudir de la tardor amb la natura exuberant de la Garrotxa.

Hi haurà avituallament a mig recorregut i al finalitzar, els participants gaudiran del ja tradicional esmorzar de patates d’Olot a la brasa amb pa amb tomata. Aquest any també hi haurà opcions veganes i per a persones celíaques. I com ja és habitual en els últims anys, la Marxa comptarà amb l’amenització del grup de percussió Trenkabaketes del Pont per tal d’escalfar la sortida.

Les inscripcions estaran obertes online a partir del dia 28 d’ Octubre AQUÍ o de manera presencial a la oficina de Creu Roja al C. Hondures, 3 d’Olot. També es faran inscripcions el dia de la marxa una hora abans de l’inici al mateix punt de sortida. El donatiu mínim recomanat serà de 7€. Per més informació podeu contactar al 972 272 222.