Ja pots consultar tota la programació de la CUA del DRAC per aquest estiu a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot, les entitats i les empreses de la ciutat sumen esforços per impulsar una programació d’estiu completa, variada tant per a la població local  com per als visitants.

Enguany l’Ajuntament d’Olot, les entitats i les empreses de la ciutat han entomat el repte de posar un marxa les activitats d’estiu i la reobertura d’equipaments i serveis de manera segura i adaptada a les necessitats de la ciutadania. I ho han fet, sumant esforços per adequar les activitats a nous formats i normativa amb les precaucions i mesures de seguretat necessàries per emprendre l’estiu a Olot.

La programació d’estiu torna a Olot amb el seu segell de sempre, amb propostes musicals, de circ, castelleres, gastronòmiques, exposicions, d’esport a la natura i moltes més per esprémer al màxim la temporada. Gran part de les activitats programades són gratuïtes i tenen lloc a l’aire lliure. S’ha dissenyat una oferta de qualitat i diversa que satisfaci les preferències i els interessos de tothom, tenint en compte el públic local i el turisme de proximitat.

L’edició de La Cua del Drac 2020 serà íntegrament digital, se centrarà en els mesos de juliol i agost i es podrà descarregar la programació de les activitats de forma setmanal. La Cua del Drac oferirà una graella de recursos diversos per poder treure el màxim profit a les possibilitats que ofereix la ciutat i donar una oferta àmplia, completa i variada.

En aquest sentit donarà cobertura a una programació d’estiu tant per al públic local com visitant, amb propostes gastronòmiques, festives, culturals i de descoberta de l’entorn que se situïn a Olot. I  com a novetat, enguany s’informarà dels equipaments públics i privats de la ciutat: museus, instal·lacions esportives, biblioteca, piscina, cinemes, etc. També s’hi podrà trobar La nostra recomanació de la setmana amb recomanacions diferents per fer a la natura, receptes gastronòmiques de cuina volcànica i d’altres informacions que poden ser d’interès per als visitants de la Garrotxa.

Consulta tota la programació de La Cua del Drac:

JULIOL

DEL 29 AL 5 DE JULIOL

DEL 6 AL 12 DE JULIOL

DEL 15 AL 19 DE JULIOL

DEL 20 AL 26 DE JULIOL

DEL 27 AL 2 D’AGOST

AGOST

DEL 3 AL 9 D’AGOST

DEL 10 AL 16 D’AGOST

DEL 17 AL 23 D’AGOST

DEL 24 AL 30 D’AGOST

DEL 31 AL 6 DE SETEMBRE

Pel que fa a la programació específica, la plaça de Braus es convertirà en un autèntic circ per acollir el cicle Circ a la Plaça els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol amb  les propostes de  Save the Temazo de Col·lectiu Frenètic,  Koselig de Capicúa Circ, Envà d’Amer i Àfrica Circ Cia. i Ye Yorbayu de la Companya Vaques. També  torna un any més, el cicle estival de Música al Parc, que aquest 2020 es farà els diumenges del mes d’agost al Parc Nou, i la segona edició del Parc Electrònic, per gaudir de diferents activitats a l’aire lliure i a ritme de música electrònica. Com a novetat musical, el Festival Internacional de la Cornamusa tindrà lloc del 27 al 30 d’agost  amb la tocada d’inici, el ball de la Cabreta, l’actuació d’RSK! i els concerts de cornamuses.

També es podran visitar diverses exposicions als Museus d’Olot i Olot Fotografia, tot i que s’ajorna pel 2021, oferirà la Mostra Confinada 2020 amb diverses exposicions a l’Hospici, a Can Trincheria i al Claustre del Carme. Per gaudir de la natura fent esport, hi ha l’itinerari autoguiat amb bicicleta a càrrec del Centre Logístic de Bicicletes (ATMA), Salta estiu! Kangoo Bootcamp, Ioga al Montsacopa i Connexió volcànica.

D’entre les propostes més variades, trobem els Tallers a la fresca dels Xerrics d’Olot, les visites guiades a l’església del Tura i l’església de Sant Esteve, la Botiga al carrer, organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot i l’espectacle d’improvisació ple d’humor Comando Llibres, a càrrec de Teatre Impro.

Per últim, no ens oblidem de les activitats periòdiques al llarg de tot l’estiu com ara: Dijous arròs als Tossols del restaurant Les Cols, els sopars acompanyats de concerts acústics a la terrassa d’El Nou Firalet i l’oferta de  visites guiades i itineraris de descoberta de l’entorn natural i  sociocultural de la ciutat que ofereixen educArt, TOSCA Fentours.

Comparteix-ho amb els teus amics: