Ja pots fer arribar els teus desitjos per al projecte “Estratosfèric” que s’enlairarà el proper 14 de novembre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja pots fer arribar els teus desitjos per al projecte “Estratosfèric” que s’enlairarà el proper 14 de novembre

La sonda s’enlairarà el matí del 14 de Novembre de 2020 al Mas Casamitjana de Batet de la Serra, estarà plena dels desitjos i somnis de tots aquells ciutadans que vulguin participar-hi, i que ja poden fer les seves aportacions a través de l’Oficina de Turisme d’Olot o, en línia, mitjançant el web estratosferics.com

Imagen

Escriure el teu somni i fer la donació AQUÍ

‘Estratosfèrics’ és el nom del projecte solidari que han creat quatre joves garrotxins. La iniciativa es basa en el disseny, creació i enlairament d’una sonda a l’estratosfera per recollir fons per a Càritas Garrotxa i els afectats per la crisi del coronavirus.

En aquest sentit, tal com detallen els mateixos protagonistes, la proposta va néixer de la inquietud d’aquest grup de joves amants de la ciència – en Ferran Delgà, l’Elena Mansilla, en Joan Plana i la Martina Cots – per posar el seu granet de sorra i ajudar davant la crisi social i sanitària per la pandèmia de la COVID-19.

Es podrà seguir els avenços i desenvolupament del projecte a través de les xarxes socials del projecte a Twitter, Instagram, Facebook i LinkedIn. El llançament es realitzarà el pròxim dissabte 14 de novembre al matí dins del Festival Lluèrnia.

Per això i amb la voluntat de despertar noves vocacions científiques i compartir la seva passió per la ciència, van empescar-se la idea de crear una sonda que s’enlairarà a més de 20.000 metres d’altura i que es podrà seguir per GPS a temps real així com s’enregistrarà el seu trajecte en format audiovisual. Per fer-ho més personal, la sonda estarà plena dels desitjos i somnis de tots aquells ciutadans que vulguin participar-hi.