Ja pots votar qui anirà a la foguera com a Rei Carnestoltes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada any al Carnestoltes Popular organitzat per la Greda es cremarà la figura del Rei Carnestoltes (a les 20 h) que ja es pot decidir per votació popular a través d’internet. Els nominats d’enguany són:

Josep Ferrés

Votar

Com a membre de l’equip de govern, nominem al nostre regidor “preferit”, membre estrella i revulsiu regidor de via pública i de “no-sé-què” dels ciutadans. Diuen les iaies del firal, que a la porta del seu despatx hi té un cartell on hi posa “el carrer és meu” (cita de Haruki Murakami). Una de les seves aficions preferides és ficar multes a les entitats, es rumoreja que en fa col·lecció. És conegut per ser capaç de seguir el twitter i el #PleOlot al mateix moment. Ara bé, si passarà a l’eternitat olotina per alguna cosa, és per ser l’ideòleg del consensuat Pla d’Usos del Firal. Tu no ets neutral, nosaltres tampoc!

Arcadi Calzada

Votar

Com a representant del sector financer i en reconeixement per la seva defensa trepitosa pels drets fonamentals de les persones, especialment en la matèria d’habitatge, queda nominat Arcadi Calzada; ex director general de Caixa de Girona durant la gloriosa etapa poc especuladora del 1996-2009, ex-alcalde fugaç d’Olot i traficant d’art a les estones lliures. És amic de molts membres destacats de la faràndula i del Pujolisme garrotxí, encara que tothom fa veure que no el coneix quan el veu pel carrer. Per aquells que no us podeu resistir a les belles glòries, no dubteu a votar-lo, com el vi, amb els anys millora…

Josep Murlà

Votar

Gràcies a la seva imparcialitat, periodisme crític i independència del poder, el setmanari la comarca està considerada per la majoria de ciutadans de bé del nostre entorn, com a mitjà de referència, rigorós i crític. Un no entén com amb aquest preu mòdic, que només permeti l’edició amb un gris nostàlgic, fins que un toca aquelles pàgines més gruixudes que la papada de l’alcalde. Qui vol tenir La Directa, Sentit Crític o L’Ariet, tenint la Comarca? Qualsevol moviment social de les contrades pot donar-ne fe: sempre al peu del canyó, cobrint la notícia, contrastant-la i oferint sempre tots els punts de vista.

Joan Cañada

Votar

Sóc en Joan Cañada, un dels més grans prohoms de la societat garrotxina, de petit era el delegat de la classe, era el que posava les urnes i feia el recompte, també era el capità de l’equip de futbol de les hores del pati, i aconsellava al professor com havia de fer les classes. Actualment sóc conseller nacional de Unió Democràtica de Catalunya i a les fosques la mà dreta de la vicepresidenta del govern. També vaig organitzar el procés participatiu del 9N, tal i com s’han de fer les coses, de dalt a baix. Ah, i me n’oblidava, també sóc manager d’un grup musical de fama mundial, Els Teràpia de Shock, i com a agraïment dels meus esforços em van dedicar la cançó “Sense tu”.

Plataforma per catalunya

Un any més fem una menció especial als membres d’aquest contuberni. I és que tots sabem que si us poséssim a les votacions guanyaríeu, cada any, i amb diferència. En aquesta ocasió volem felicitar al nostre flamant guanyador de la 3 edició, el Sr. Ignasi Mulleras per la seva imputació per temptativa d’homicidi, lesions i danys contra un altre Honorable, el regidor de Vic per PDxC Josep Anglada, tot i no ser musulmà. Sempre amenaçant de denunciar als altres i mira com han acabat les coses…

Policia Municipal

Aquest any també es mereixen una menció especial als sempre respectats i venerats policies locals d’Olot. Els couboys olotins van decidir segrestar (no us espanteu) la democràcia. Els hi deuria fer por, o simplement no sabien què carai era una urna, però van decidir portar-la al quartelillo en la celebració del Multireferèndum a Olot. Esperem que no se’ls hi acudeixi de tancar-nos les votacions del rei carnestoltes, ja que sembla que els hi tinguin pànic.

Visca la democràcia!

MES INFORMACIÓ AQUÍ