Ja s’ha sobrepassat les 1000 inscripcions a la Cursa de la Dona de les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja s’ha sobrepassat les 1000 inscripcions

A poques setmanes de l’obertura per internet de les inscripcions a la Cursa de la Dona de les Preses, ja s’han superat les 1000 inscripcions i tot apunta que sera un dia amb molt d’ambient i participació. Cal recordar que les inscripcions només es podran fer via internet a la web de l’organització i fins al dia 14 d’octubre.

El proper 21 d’octubre, tindrà lloc la 2a Cursa de la Dona de les Preses. Es tracta d’una cursa/marxa exclusivament femenina, oberta a totes les edats.

Els beneficis de la cursa aniran destinats a Oncolliga Girona.

La cursa es podrà fer corrent o caminant. És una cursa no competitiva, no hi haurà cronometratge ni classificacions. A l’arribada hi haurà esmorzar per a totes les participants així com un Flashmob a càrrec de “Ani totfitness”.

Vídeo: Descobreix les novetats de la 2a Cursa de la Dona de les Preses 2018

Aquest any hi haurà dos recorreguts, un de 5 km que estarà adequat a tots els nivells i mobilitats, i un altre de 10 km que transcorrerà per camins de bosc. Ambdós recorreguts sortiran a les 10.00 h del parc 1 d’Octubre (al costat de l’Escola la Bòbila). Les inscripcions només es podran fer on-line aquí.

Cursa benèfica

La cursa esdevé una activitat benèfica feta per dones i per a les dones, amb voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb Càncer de Mama de la nostra comarca.

Aquest any, es destinaran a Oncolliga Girona, per a diferents programes que tenen engegats (suport psicològic, atenció fisioterapeuta, perruques…) adreçats a dones amb càncer de mama de la Garrotxa.

Recorregut i zones d’aparcament

Aquest any hi haurà dos recorreguts, un de 5 km que estarà adequat a tots els nivells i mobilitats, i un altre de 10 km que transcorrerà per camins de bosc.

Ambdós recorreguts sortiran a les 10:00 h del parc 1 d’Octubre (al costat de l’Escola la Bòbila).

RECORREGUT DE 5 KM.

RECORREGUT DE 10 KM.
Nota informativa per les participants de la ruta de 10 Km:
El pas en els punts on coincideixi amb la carretera general es farà en grups reduïts i regulats per Protecció Civil. Això pot comportar alguna espera.

Per més informació aquí

Foto: @CursaDonaPreses