Ja som 1.200!

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Unió Esportiva Olot ha arribat a la xifra que la Junta Directiva actual va marcar-se com ha objectiu el passat estiu, quan en tenia 700. Arribar-hi en aquest moment és senyal que el Club està treballant amb continuïtat i il·lusió. Esperem que arribar a aquest número de socis no sigui fruit de la primavera que viu actualment l’Olot, sinó que sigui fruit del treball en una direcció de l’afició, els jugadors i exjugadors i la junta.

1398146_574198959314559_398250893_o1
El jugadors van voler agrair el suport de l’afició amb aquest bonic gest / Martí Albesa

La Unió Esportiva Olot compta amb una de les aficions més valorades d’aquest grup de la Segona Divisió B, i així ho demostren els equips visitants cada vegada que venen al Municipal on sempre ressalten la gran afició que tenim. Club i afició han creat un vincle molt bonic que cada 15 dies es veu reflectit amb molta assistència i un ambient immillorable.

Aquest 2014, per exemple, en 6 partits a l’Estadi han vingut quasi 10.000 assistents, una mitjana de 1.590 espectadors cada jornada. Aquest passat més de febrer, es va arribar al rècord de la temporada (1.792 espectadors el dia de l’Alcoyano). La junta actual ha aconseguit un dels seus objectius, que no era altre que rejovenir el Club. El 2005, quan es va començar hi havia una mica més de 100 socis d’avançada edat. En canvi ara, la mitjana d’edat és de 43 anys. També cal destacar que un 37% dels nostres socis, tenen menys de 35 anys i que el 8% dels nostres socis són d’entre 15 i 18 anys (nou carnet incorporat aquest 2013).

En paraules del president de la UEO, Joan Agustí, la junta ha rebut aquesta notícia amb molta satisfacció, per diferents motius. “La junta va ser molt valenta, a l’agost érem 700 socis i ens vam proposar arribar a 1.200. Era una xifra ambiciosa, però amb molt treball s’ha aconseguit”. Arribar a la xifra marcada però no vol dir que el Club s’aturi aquí sinó que “Això vol dir que continuarem treballant, perquè vol dir que estem fent les coses bé. Ara ens agradaria que els socis fóssin fidels i seguissin amb nosaltres amb aquest projecte”. També ha recalcat que “ara és un bon moment per agrair als 100 socis que ja ho eren quan nosaltres vam començar al 2005. Convidem a tothom a seguir treballant per aconseguir fer més gran aquest projecte il·lusionador.

També és un bon moment per ressaltar el suport que ens està donant la Grada d’Animació de la UEO, que des de la promoció d’ascens a la Segona B s’està fent gran i cada setmana preparen sorpreses a l’Estadi i ens acompanyen en diferents desplaçaments. Aquest grup també ha ajudat al Club a crear més ambient al Municipal. El proper 30 de març faran una diada al Firal dedicada als aficionats més petits de la Unió Esportiva Olot amb moltes activitats preparades i un dinar popular per després dirigir-se cap a l’Estadi.