Jo també vull

Comparteix-ho amb els teus amics:

Jo també vull

L’altre dia, mirant una pel·lícula, va haver-hi una escena que intentaré explicar… Tres nois asseguts a un sofà davant un altre, de més edat, que els amenaçava, dient-li, primer a un “tu me vas a chupar la p…”, després al segon “tu, también me vas a chupar la p…”… Seguit d’uns segons de silenci, fins que el tercer noi assegut al sofà es queixa “y yo qué, me quedo aquí mirando?”.

A part de ser un molt bon gag humorístic, després em va fer pensar una miqueta sobre l’enveja, sobre que si tu tens alguna cosa, jo també la vull…ni que sigui dolenta, però jo no vull ser menys que tu.

Si tu m’expliques que temps enrere et vas trencar un braç, jo voldria haver-me trencat els dos per ser més que tu…
En fi, que res ens tregui l’humor…ni el confinament, ni la por, ni l’avorriment…ni aquest maleït virus, ni la incompetència dels nostres governants.

Salut!

Article de Manel Fortis