Josep Sagués ocupa el lloc de Joan Fàbrega com a president del CPA Olot

Josep Sagués, president del CPA Olot
Comparteix-ho amb els teus amics:

Joan Fàbrega deixa el CPA Olot amb el llistó a dalt de tot i la nova junta vol continuar amb el club sa, dinàmic i transparent

El passat 29 de desembre tingué lloc l’assemblea anual del CPA Olot. Després de l’aprovació de comptes esportius i econòmics es tancà una etapa del Club presidida per Joan Fàbrega, després de quatre anys al capdavant d’uns dels clubs amb un podi tan impressionant com el CPA Olot. Amb un emotiu discurs, Fàbrega, va agrair als membres de la junta que li havien fet costat durant aquests quatre anys, sobretot a aquells qui, com ell, donaven el relleu.

Joan Fàbrega, ja després de guanyar el darrer mundial de Colòmbia ja havia comentat a elgarrotxi.cat en privat que deixava el club, junt amb la seva filla.

La nova junta, la presideix Josep Sagués qui relleva Joan Fàbrega. L’actual junta queda constituïda amb els membres continuistes, Teresa Lario, Mariàngels Vilarrasa, Araceli Sánchez, Glòria Herrero, Blai Jiménez, Cesc Lluch juntament amb les noves incorporacions Rosa Massegur, Susagna Serra, Josep Fusté i Santi Ferrés.

Josep Sagués, president del CPA Olot
Josep Sagués, nou president del CPA Olot

La nova junta s’ha fixat l’objectiu de mantenir el club sa, dinàmic i transparent. Que tothom se’l senti seu i entre tots fer créixer el planter d’avui que farà gaudir d’èxits demà.

Aquest dissabte 16 de gener, comença la nova etapa del club on es portarà a terme l’habitual presentació de les noves coreografies per aquest 2016 que, l’endemà a Fontajau, es donarà el tret de sortida a una nova i diferent temporada competitiva.

RELACIONAT:

Vídeo Especial: Recepció emotiva al Club Patinatge Artístic a l’Ajuntament Olot

Vídeo: CAMPIONES!!!! El CPA Olot s’emporta el 9è títol del món a casa