Joan Josep Mayans presenta el seu nou disc a Sant Esteve d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou disc d’un dels músics més rellevants de la Garrotxa

Després de l’èxit de la presentació a Olot del seu últim treball discogràfic. El músic Joan Josep Mayans presentarà el seu nou treball amb l’acompanyament de la violoncel·lista Eva Curtó, el dia 2 de gener a dos quarts de 6 de la tarda a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

joan-josep-mayans

Nascut a Eivissa, viu a Olot des dels sis anys. Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudis de solfeig, harmonia i guitarra. Professor de música de l’Institut Montsacopa d’Olot des de 1984.

A més de l’activitat docent, ha impulsat en aquest centre grups de cant coral i l’aprenentatge de la gralla. Entre 1991 i 1997 va ser director musical del grup Til·ler
de música tradicional catalana, en què cantava i tocava la guitarra, la mandolina, la viola de roda i el sac de gemecs. Amb aquest grup va realitzar unes vuitanta actuacions arreu de Catalunya i va participar en els cicles de Tradicionàrius (1993 i 1995), Mercat de Música Viva de Vic (1992 i 1994) i a les Jornades Universitàries de Cultura Catalana a l’Alguer i Sàsser, Sardenya (1994).

L’any 1994 Mayans va compondre les tres peces del Ball del Porc i del Xai, de la penya AOAPIX. La música (per a sac de gemecs, dues tarotes, flabiol i tamborí) va ser estrenada pel grup Til·ler.

RELACIONAT:

[youtube id=”PAktBkUiofE”]