Joaquín Sabina actuarà al pavelló de Fontajau de Girona el pròxim 2 d’abril en el marc de la gira ‘500 noches para una crisis’

Comparteix-ho amb els teus amics:

Girona, concretament el pavelló de Fontajau, serà una de les parades el pròxim 2 d’abril de la gira que Joaquín Sabina farà per diverses ciutats d’arreu de l’Estat per commemorar el 15è aniversari d’un dels seus treballs discogràfics més importants: ’19 i 500 noches’. Les aproximadament 5.000 entrades del concert, totes de seient, es posaran a la venda dilluns vinent, 19 de gener, a través dels webs de The Project -promotora del concert-, Koobin i Ticketmaster, amb preus que aniran dels 40 als 45 euros. La nova gira de Sabina, que té l’origen en els dos concerts oferts a Barcelona i Madrid, començarà pocs dies després de la publicació del seu nou CD i DVD gravat en directe a l’Argentina.

El del pròxim 2 d’abril serà el quart concert de Joaquín Sabina a Girona. L’últim va tenir lloc l’any 1997 al mateix pavelló de Fontajau compartint cartell amb els catalans Jarabe de Palo.

941988