‘JOC DE TRONS’: La temporada 8 serà l’última

Comparteix-ho amb els teus amics:

La cadena HBO ha confirmat que només queden dues temporades més de l’aclamada sèrie, encara que no es descarta un spin-off

Sembla mentida però és així: en 2018 sabrem com acaba ‘Joc de Trons’. La cadena HBO ha confirmat el que es deia des de feia mesos. Dues temporades més posaran fi a una de les sèries més exitoses de tots els temps, una heterogènia aventura fantàstic-medieval que ha enamorat a milions d’espectadors a tot el món.

“Tenen un pla molt específic sobre el nombre de temporades que volen fer”, han declarat des de la cadena en referència als showrunners de la sèrie, David Benioff i Donen Weiss, segons recull Entertainment Weekly. “Faríem 10 temporades més, però hem de deixar-los a ells portar les regnes perquè treguin la millor versió de la sèrie”, han aclarit. Finalment, la planificació queda de la següent manera: una setena temporada composta per set episodis i una octava composta únicament per sis.

Sobre la possibilitat de rodar un spin-off després de la fi de la sèrie, es mostren molt receptius, però d’una forma que “tingui sentit en l’aspecte creatiu”. “Ells no s’oposen a la idea, però encara no hi ha gens concret sobre l’assumpte”, han conclòs.

RELACIONAT:

Girona queda fora dels escenaris de la setena temporada de ‘Joc de Trons’

L’estrena de ‘Joc de Trons’ desborda Girona

FOTOS: Els fans olotins de Joc de Trons també es fan fotos amb els seus protagonistes

Arrenca el rodatge de ‘Joc de Trons’ enmig de l’expectació de turistes i curiosos atrets per la repercussió de la sèrie