Jornada de Formació de Delegats a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Continuen les formacions de delegats impulsades per la FCF. Aquest cap de setmana, s’ha dut a terme amb els clubs gironins de la Garrotxa a les instal·lacions del C.E.F. Bosc de Tosca.

Una cinquantena de delegats de diferents clubs de la Garrotxa, com ara el Bosc de Tosca, Les Preses, CE Maia, Sant Pere Màrtir o l’Atlètic Olot, entre d’altres, s’han apropat a la seu social de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca per rebre la formació que la FCF i l’Escola d’Entrenadors, amb la col·laboració del Comitè Tècnic d’Àrbitres, està impartint. Jordi Bonet, delegat i directiu a Girona de la Federació Catalana de Futbol, acompanyat del delegat del CTA Salvador Elias i els subdelegats de la FCF a la Garrotxa i Pla de l’Estany, Marc Puig i Victor Güell, ha explicat als presents quines són les funcions, els drets, els deures i les obligacions que té la figura del delegat d’equip i del delegat de camp.

jornada_delegats-550x412

Com en altres jornades de formació, la participació, les preguntes i les suggerències han estat àmplies, generantnun interessant debat en concloure la formació. Per la setmana vinent estan previstes dues noves jornades de formació a la delegació d’Osona i una altre a la delegació de Girona, aquest cop a Figueres.

Via: fcf.cat