Jornada de portes obertes al nou espai de coworking a l’antic cinema Núria

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dimarts 31 de maig a les 18h, el coworking Núria farà una jornada de portes obertes per totes les persones interessades en conèixer aquest espai i el seu funcionament. L’espai de treball compartit està ubicat a l’antic cinema Núria al carrer del Carme número 8 i es posarà en funcionament l’1 de juny.

El cotreball (coworking) és una manera de treballar que permet a diversos professionals independents de diversos sectors compartir una mateixa oficina o un mateix espai de feina. Un sistema que fomenta la col·laboració, el treball en un espai comunitari i multidisciplinari, i la feina en xarxa.

En el cas del coworking Núria, els seus usuaris disposaran d’un espai de treball comú amb accés a banda ampla d’internet, servei d’impressió, office, taquilla, gestió de la correspondència i sala de reunions privada.

La iniciativa és de l’associació Núria Social que s’ha creat recentment amb l’objectiu de revitalitzar aquest edifici històric del barri vell d’Olot. L’espai de treball compartit serà la primera fase d’aquesta iniciativa per obrir el Núria a la ciutadania. Just després de l’estiu està previst inaugurar la resta de l’equipament: sala polivalent i cantina agroecologia.

Per més informació adreçar-se a la web nuriasocial.org