Jose Martínez, continua a l’Olot i Vallho rescindeix contracte

Comparteix-ho amb els teus amics:

Jose Martínez, fidel als colors

La Unió Esportiva Olot es garanteix la continuïtat del lateral gironí, un dels referents de la plantilla actual. El futbolista gironí, de 33 anys, viurà la segona temporada a la Garrotxa i serà l’encarregat de posar ordre, ofici i sacrifici a la defensa en aquesta nova etapa a Tercera Divisió.

La renovació de Jose Martínez representa una gran notícia per a la UEO. Pel seu carisma, per l’entrega i per la dilatada trajectòria en equips de categoria superior, el de Taialà és un element molt necessari per a la rereguarda olotina. El curs passat va disputar 33 partits, mostrant una gran polivalència tant de central com de lateral, i es va posar l’afició a la butxaca amb les seves actuacions i el seu compromís tot i el moment delicat.

Jose Martínez, fidel als colors

Vallho rescindeix contracte

El defensa silenc i la Unió Esportiva Olot han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte després d’una temporada vestint de vermell. Marc Vallhonesta va disputar un total de 20 partits en l’últim curs a Segona B i ara buscarà un canvi d’aires per seguir allargant una brillant carrera futbolística.

Molt agraïts per la teva professional, constància i treball. I per la testa de Vallhonesta que més d’un punt ens ha donat.

Vallho rescindeix contracte

Font: Comunicació UE Olot / Oriol Boix
Foto: Martí Albesa-UE Olot