Joves: Un munt d’activitats… i el concurs ideal!

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Espai per a joves Ideal i Ràdio Olot presenten un nou concurs radiofònic anomenat “El concurs Ideal”, una prova amb preguntes enginyoses, divertides i inversemblants, amb connexions a l’exterior i participació de la gent d’Olot, i amb una pregunta final que farà caure d’esquena. El concurs està pensat per a joves d’entre 14 i 20 anys que tinguin ganes de divertir-se una estoneta, a ser una de les millors parelles i arribar a la final on es poden aconseguir grans premis. Cada mes hi haurà una parella finalista, i al mes de juny tindrà lloc la gran final en directe. Les inscripcions ja estan obertes i els interessats poden apuntar-s’hi directament a l’Ideal o a través de la pàgina web ideal.olot.cat.

D’altra banda, aquest cap de setmana han començat les activitats pròpies dels dissabtes: una lliga FIFA 2014 amb 18 inscrits, el taller de hip-hop i funky, i durant aquests dies es porten a terme la resta de propostes del variat programa: converses d’anglès i introducció a l’alemany, els berenars dels dijous, el taller de ràdio i l’Uniorienta’t, on es tornaran a trobar universitaris i futurs estudiants de graus per parlar de diferents estudis: arquitectura, psicologia, biologia, filologies, dret, CAFE, veterinària, treball social i infermeria.
Els horaris i la resta d’activitats també es poden consultar al web de l’espai.

Per últim, dissabte, les 10 parelles formades per un universitari i un estudiant d’ESO del Projecte Rossinyol es van reunir a l’Ideal espai per a joves, i junts van participar en un taller de cuina. Cada parella va elaborar un plat provinent de la cultura del mentor, que després van degustar plegats.

IF