La 14a edició de la Trobada de Descens de Barrancs Gorgs organitzada a Olot, se salda amb èxit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot ha estat l’escollida per acollir de l’edició de Gorgs 2018

La capital de la Garrotxa s’ha convertit aquest cap de setmana en la seu de la 14a edició de la Trobada de Descens de Barrancs Gorgs. Enguany ha estat la Colla Excursionista de Sant Julià del Llor qui s’ha fet càrrec de l’organització de les jornades, amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC),

Durant el cap de setmana s’han realitzat tallers relacionats amb grans verticals, equipaments, iniciació i auto-socors. A més de xerrades de seguretat i planificació, material, alimentació i dieta esportiva.

Gorgs és un esdeveniment lúdic i esportiu on un gran nombre d’aficionats i de professionals del món del descens de barrancs es troben per a descobrir noves zones, intercanviar informacions i experiències, aprendre tècniques, renovar equipament, i sobretot, passar una bona estona amb una companyia vinguda d’arreu.

El nou repte “50 barrancs”

La 18a edició de Gorgs ha servit també per presentar oficialment el nou repte “50 barrancs”. En aquesta proposta tothom hi té cabuda i s’hi poden trobar des de barrancs amb poca acotació fins als barrancs més tècnics de Catalunya. L’objectiu del repte és donar a conèixer les diferents contrades del nostre país mitjançant el descens de barrancs, per tant, s’ha preparat un catàleg apte per a tots els públics, amb el propòsit que els federats assoleixin la cinquantena.

Al tradicional sopar de germanor de Gorgs ha assistit una representació de la Junta de la FEEC, encapçalada pel president, Jordi Merino.

Info: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya
Fotos: Ivan Torres

Comparteix-ho amb els teus amics: