La 24a edició de la Firarebaixa de Girona tanca portes amb 16.000 visitants

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un 80% dels assistents han fet alguna compra i la despesa mitjana se situa en els 95 euros

Firarebaixa 2015

La 24a edició de la Firarebaixa de Girona ha tancat portes aquest diumenge amb 16.000 visitants, un 70% d’ells procedents de Girona ciutat i la comarca del Gironès. Des de l’organització assenyalen que un 80% dels visitants han realitzat com a mínim una compra amb una despesa mitjana de 95 euros, 15 més que l’any 2014. La mostra va arrencar el passat dijous i durant quatre dies els visitants han pogut beneficar-se d’importants descomptes de fins al 70% en productes com moda per a home, dona, sabateria, mobiliari, parament de al llar, òptica, serveis d’assegurances, esports o joiera, entre d’altres. Gran part dels expositors han tancat amb bones xifres, seguint amb la tendència positiva dels últims anys, i han expressat la seva voluntat de tornar l’any vinent.

Un 82% dels establiments que han exposat els seus productes en aquesta edició del Firarebaixa ja hi havien participat en més d’una ocasió i la meitat d’ells fa més de deu anys que hi són presents. Enguany, la mostra s’ha avançat una setmana per coincidir amb la campanya ‘Girona 10’.

De cara a l’any vinent, coincidint amb els 25 anys de la mostra, la direcció vol modernitzar-se, innovar i obrir la fira a nous sectors.

Comparteix-ho amb els teus amics: