La 7a edició de la Cursa de la Moixina arriba amb novetats

Comparteix-ho amb els teus amics:

La co-organització de la cursa a càrrec de l’entitat Faràndula Ràcing Team i l’Associació Linkinesis, la incorporació de la modalitat de cursa per grups i una festa lúdica a la recollida de dorsals el dia previ a la cursa, principals novetats de la 7a edició de la Cursa de la Moixina 2019.

foto de Cursa de la Moixina.

Un any més el proper 1 de maig la ciutat d’Olot acollirà una de les curses més singulars de la comarca. La seva basant solidària, la participació i sobretot l’entorn on es fa, l’ha convertit en una de les cites més esperades per corredors de dins i fora de la comarca.

Enguany la Cursa de la Moixina arriba amb diferents novetats respecte els anys anteriors. Per primer any Faràndula Ràcing Team, entitat que promou actes pel jovent de la ciutat, organitzarà conjuntament la cursa amb Linkinesis. La unió de les dues entitats ha fet que l’esdeveniment tingui més força, augmentant així les propostes d’aquesta edició.

La segona novetat és la incorporació d’una nova modalitat. Els corredors i corredores poden escollir de quina manera poden participar a la cursa. Fins ara les opcions han estat les mateixes: Corrent, caminant, individual i en parella. Aquest any afegim l’opció de fer-la en grup. La gent que vulgui gaudir d’aquesta nova modalitat, haurà de formar equip de 4 a 8 persones. Amb aquest nou format la organització pretén donar un format encara més familiar i d’oci a la cursa de la Moixina com l’acte esportiu de la Fira de la Primavera.

La tercera i última novetat arriba en la recollida de dorsals. El dia abans de la cursa, el dimarts 30 d’abril a partir de les 6 de la tarda, l’espai situat a sobre la Sala El Torín, (falta saber el nom) serà el punt de trobada de tots aquells participants que vulguin anar a recollir el dorsal de la cursa. Allà es muntarà un “after work” on tothom qui vulgui, corredors o no, pugui gaudir d’un espai lúdic i festiu per generar ambient el dia previ a la cursa. Per crear aquest ambient s’ha comptat amb la col·laboració del Líquid Club i el restaurant Quinze Ous i altres empreses col•laboradores de la zona perquè instal·lin el seu estand per oferir els seus productes els curiosos.

Enguany el fons de la cursa aniran destinats al projecte SA·FA·LÍN (SALUT – FAMÍLIA – INFÀNCIA) de la Gasol Foundation perquè nens/es d’entre 6 i 12 anys en situació vulnerable puguin aprendre sobre la importància d’adquirir hàbits saludables a través de la promoció dels 4 pilars que treballa la fundació: l’activitat física i l’esport, l’alimentació saludable, la qualitat de la son i descans, i el benestar emocional.

Així doncs, tothom que ho desitgi ja es pot inscriure a la web de la cursa i escollir només la modalitat en què participarà: corrent o caminant, individualment, amb parella o en grup. Les inscripcions estan obertes fins el 28 d’abril.