La banda Harvest a la Sala Torín d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La sala el Torín acullirà el proper dissabte 31 el que serà un dels concerts olotins de l’any, amb l’actuació del grup Harvest, recén tornats de la seva gira per Holanda i França.

HARVEST TOUR

Aquesta formació catalana-holandesa que composen Jordi Prats, Jordi Amela, Àlex Ojea, Toni Munné i Monique Van der Kolk, és amb tota certesa una de les bandes amb més prestigi i projecció internacional en el panorama del rock progressiu del país.

Melodia, elegància, força i subtilesa descriuen l’obra d’aquests experimentats músics, que han compartit escenari amb algunes de les formacions més prestigioses internacionalment com ara Marillion, amb els quals mantenen una estreta relació, i fins i tot han comptat amb la participació de Steve Rothery en un dels seus discos.

Els seus directes destaquen per un so impecable, ple d’atmosferes emotives i íntimes amb un important component visual i estilístic, i qu7e a Olot es posarà en joc amb l’alicient afegit de l’estreta vinculació que un dels seus músics, el guitarra Jordi Prats, té amb la ciutat.

VÍDEOS RELACIONATS:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=b7Hb6sSUFX4″ width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1EBgJihZXYs” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=GX2ipsFUuOI” width=”560″ height=”315″]