La Bianyal finalista als Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Bianyal – itinerari cultural, organitzat per l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari– opta com a finalista dels Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya 2019 en la categoria d’Espais i iniciatives.

Els altres quatre finalistes són el Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona; el Festival Scan, a Tarragona; la Blueproject Foundation, a Barcelona i l’Eufònic Festival, a Sant Carles de la Ràpita. El guanyador es farà públic en la gala de lliurament de premis que tindrà lloc el dimarts 2 d’abril a les 19.00h a l’Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

Per altra banda, el projecte Fancinc de l’artista Pere Llobera també està nominat com a finalista a la categoria de Projecte artístic. Fancinc són cinc publicacions que parteixen de l’estètica del fanzine i que l’any passat es va reeditar –amb un packaging especial per donar unitat al conjunt– amb col·laboració amb l’Associació Cultural. Precisament, la seva presentació va tenir lloc en la darrera edició de la Bianyal 2018.