La Biblioteca Ernest Lluch ofereix un espai d’estudi en horari nocturn per preparar la selectivitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Biblioteca Ernest Lluch de Girona oferirà de nou aquest any un espai d’estudi en horari nocturn destinat especialment als estudiants de batxillerat que es presenten a la selectivitat. A partir de demà, dia 28 de maig, i fins al 12 de juny, l’espai estarà obert des de les vuit del vespre fins a les dotze de la nit, de dilluns a divendres.

Amb aquesta iniciativa es vol oferir un servei que ha estat demanat per instituts i per aquells estudiants que troben en la biblioteca un espai amb serveis adequat per a l’estudi i tranquil per poder preparar amb garanties d’èxit el pas als estudis universitaris. Els anys anteriors aquesta proposta ha tingut molt bona acollida entre el col·lectiu d’estudiants.

00127052014

La zona que es dedicarà a aquest servei serà el primer pis de la biblioteca, que disposa d’una capacitat per a unes cinquanta persones i està equipat amb servei Wi-Fi. Es podrà consultar a la sala el fons de la biblioteca i es podrà fer ús dels ordinadors d’ús públic, però no es podrà realitzar préstec.

A més d’aquest servei específic cal recordar que les biblioteques municipals de Girona disposen de sales d’estudi per a l’estudi i la realització de treballs en grup en horari d’obertura de la biblioteca. En especial, cal destacar la sala d’estudi de la Biblioteca Salvador Allende, que té una capacitat per a unes trenta persones i que durant tot el curs és un dels espais més valorats i utilitzats de l’equipament.