La Cabreta del Cornamusam tornarà a ballar aquest diumenge 

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Cabreta del Cornamusam tornarà a ballar aquest diumenge

Tots els que no van poder veure ballar la Cabreta durant la celebració del XXXè Cornamusam tenen ara una nova oportunitat. El diumenge 20 de juny a les 12 del migdia aquesta figura de la faràndula olotina que enguany celebra el seu 25è aniversari tornarà a ballar amb la música del sac de gemecs.

L’acte es farà al Claustre de l’Hospici d’Olot que és un dels escenaris emblemàtics del Festival Internacional de la Cornamusa. La música anirà a càrrec dels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot que prèviament faran un petit concert titulat Posi-me’n tres quartants! El concert, que es va haver d’ajornar a causa de la previsió de pluja durant el festival, serà una mostra del repertori treballat durant aquest curs pels alumnes de música tradicional de l’EMMO. Interpretaran peces tant en format solista com amb la cobla de Ministrers. L’acte està organitzat per l’Associació de Cultura Popular de la Garrotxa El Til·ler.

L’entrada serà lliure però l’aforament estarà limitat per respectar la distància de seguretat entre el públic assistent.

Comparteix-ho amb els teus amics: