La Campana Llibertat de l’ANC Garrotxa viatja a Brussel·les

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Campana Llibertat de l’ANC Garrotxa viatja a Brussel·les

La Campana Llibertat que l’ANC Garrotxa va inaugurar el 2013, viatjarà a Brussel•les el proper cap de setmana i hi romandrà fins a finals de febrer per participar en l’exposició “Les campanes d’ús civil a Catalunya. Cap a la concepció moderna dels temps” organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i l’Associació Medieval de Bagà

En l’acte d’inauguració, que comptarà amb la presència del Molt Honorable President Carles Puigdemont i de l’Honorable Conseller Lluis Puig, la Campana Llibertat apadrinarà les dues rèpliques de menor mida que fa uns mesos es varen fondre a Bagà i Os de Balaguer i que també s’anomenen Llibertat.

La territorial olotina de l’Assemblea Nacional Catalana hi enviarà una delegació per participar en l’acte d’inauguració i apadrinament.

Altres campanes que es podran veure en l’exposició son la Campana de Santa Maria de Palau, una campana del carilló de Núria, una campana del rellotge de l’Ajuntament de Girona, la campana commemorativa del 25è aniversari de la confraria de Campaners, un jou a del Santuari del Miracle (Solsonès), un batall de Montserrat i una campana del monestir de Sant Benet Montserrat.

Com a cloenda de l’exposició hi haurà Trobada internacional de Campaners i carillonistes, el dia 29 de febrer.

Dates i lloc de l’exposició:

Exposició a Brussel·les (Delegació de la Generalitat a Brussel•les-Rue de la Loi, 227, a tocar el Parc del Cinquantenari): del 20 de gener al 29 de febrer.

Inauguració amb apadrinament de la nostra campana Llibertat a càrrec del MHP Carles Puigdemont i HC Lluís Puig: 20 de gener a la tarda.

Trobada internacional de campaners i desmuntatge de l’exposició: 29 de febrer.