La cantada de Nadales dels nens i nenes de l’Escola Castanyer omple l’Església de Sant Joan les Fonts amb uns 900 assistents

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat diumenge, dia 21 de desembre, es va dur a terme a l’Església Parroquial al tradicional cantada de Nadales i lectura de poemes de l’escola el Castanyer, on van participar un total de 180 nenes i nenes. Fins al moment sempre havia estat un acte tancat de l’escola, però enguany l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament va decidir començar a moure fils per tal de dur l’activitat fora del centre educatiu i obrir-la a tothom.

221214 FOTO NADALES2

Unes 900 persones van assistir a l’emotiu acte, on tots n’han extret una valoració molt positiva, des dels mestres fins als pares i tot el públic assistent. Un cop finalitzat l’acte l’Ajuntament va organitzar una xocolata amb coca per a tots els assistents.

Joan Espona, alcalde de Sant Joan les Fonts ha destacat la importància que tenen aquests actes per apropar les activitats de l’escola a les famílies i recalca que no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Escola el Castanyer, l’AMPA i la Parròquia.

221214 FOTO NADALES