La cantautora garrotxina Clara, omple d’emocions la Sala Torín d’Olot

Facebook Clara: Un moment del concert de Clara a la Sala Torín d'Olot.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La Cantautora Clara, va omplir la Sala Torín d’Olot per presentar-nos el seu nou treball

Facebook Clara: Un moment del concert de Clara a la Sala Torín d'Olot.
Facebook Clara: Un moment del concert de Clara a la Sala Torín d’Olot.

La Cantant garrotxina Clara, va omplir d’emocions una Sala Torín que volia sentir l’últim treball de la periodista convertida a cantant. En aquests concert presentació, va estar acompanyada del cantant bisbalenc Miquel Abras i el raper gironí Saiko. La Clara, també va cantar una cançó amb la seva filla Maria, que portava per títol “la mandra”.

La cantautora de la Garrotxa estava molt Il·lusionada amb aquest concert, ja que “actuar a casa per a mi és molt important per això he reservat el millor per aquesta actuació. Vull que la gent que vingui visqui una experiència única i emocionant”.

El nou disc moltClara, és un projecte molt personal i heterodox compost per diferents gèneres musicals. Des del rap, el folk, el pop, passant per la balada més íntima i tocant, de nou, el gènere de l’havanera, és un treball sense normes pensat per consumir com una llista de l’Spotify. “És una barreja de tots els estils musicals que durant anys he escoltat com una adicta. El resultat és un disc heterogeni i esbojarrat, intens, imprevisible, apassionat, sincer, delicat, dramàtic i alegre. Totes les cares del seu calidoscopi interior”, explica la mateixa autora.

VÍDEOS:

[youtube id=”sIX0woUqGPw”]

[youtube id=”YBPat8eW9I8″]