La Carnavalesca farà el pregó de Festes del Tura 2018

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca farà el pregó de Festes del Tura 2018

La colla La Carnavalesca celebra enguany els seus primers 25 anys. Des de la seva creació, l’any 1993, l’entitat no ha parat de sumar èxits al seu palmarès: participa del Carnaval d’Olot i d’altres poblacions, aconseguint premis a les rues on desfila. S’ha convertit en una colla de referència als carnavals de la Costa Brava i aquest any també ha participat de les activitats organitzades a Tossa de Mar i al carrousel Costa Brava de Palafrugell. De fet, la Carnavalesca és una de les colles ja històriques i un referent a les comarques gironines.

A més dels Carnavals, la Carnavalesca participa de la Batalla de les Flors de Festes del Tura, organitza el tradicional Ball Pla de Sant Miquel per les festes del barri olotí i col·labora de l’espectacle de llum i foc del Lluèrnia, entre moltes altres iniciatives.

Per commemorar els 25 anys de Carnavalesca, aquest any van organitzar una exposició per repassar la trajectòria de l’entitat i el proper divendres 7 de setembre donaran el tret de sortida a les Festes del Tura.

RELACIONAT:

VÍDEO i FOTOS: Presentació del cartell i dels pregoners de les Festes del Tura 2018

Comparteix-ho amb els teus amics: