La carnicera, nou llibre del Garrotxí Joan Llensa

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’escriptor santjoanenc Joan Llensa presenta nou llibre en plena pandèmia i ràpidament es posiciona com a un dels més venuts a la plataforma Amazon.

Després d’aconseguir fer-se un nom entre els lectors de terror, fantasia i ciència ficció, Llensa s’endinsa en el thriller domèstic amb “La carnicera”, una novel·la que aprofundeix en la vida de l’Anna, la carnissera del poble i els obscurs secrets que l’envolten.

Cal destacar que sota l’ombra d’una vida quotidiana, anirem descobrint a uns personatges rics amb multitud d’esquerdes amagades. La violència, la venjança, el desig, l’abús… La força dels temes tractats en aquest llibre estan causant furor entre els lectors, que descriuen l’obra com a una de les més dures i crues que han llegit en anys. I tan addictiva que els és impossible abandonar-la fins al final.

Llensa prefereix no desvetllar-ne gaires detalls per deixar que sigui el propi lector qui es vagi sorprenent a cada pàgina.

De mateixa manera que els seus anteriors llibres, Llensa fusiona a la perfecció diferents gèneres amb un resultat que es tradueix en un posicionament excel·lent a la xarxa amb autors de l’alçada de Joël Dicker, Camilla Läckberg, Pierre Lemaitre o Stephen King.

Recordem que Joan Llensa va esser nominat als Premis Garrotxí de l’any 2018 i acumula un nombre considerable de reconeixements per la seva labor literària, tan a nivell nacional com internacional. Essent un tret principal de la seva obra la Garrotxa, comarca en la que viu i font de l’univers màgic que hi ha creat.

Sinopsi

L’Anna té una vida que molts envegen; un marit guapo i ric, una vida de luxe i un estatus social molt superior al de la majoria. Però ella no és una pedant com les noies que surten a les revistes i esdeveniments socials. A l’Anna li agrada treballar a la carnisseria del poble, relacionar-se amb la seva gent i ser una més.

No obstant això, quan l’Anna rep la visita d’una antiga coneguda que posarà de cap per avall aquest món aparentment perfecte en què viu, haurà de fer front a un fet que creia tenir molt ben amagat: el seu fosc passat.

Un passat fosc.

Un present esgarrifós.

I un futur incert.